Waarom Come & Go Video Studio?

Wil je snel een professionele boodschap opnemen?

Spring binnen in onze videostudio wanneer het jou past. Onze videostudio en professionals staan voor je klaar. Kies je kleur, doe je ding en we begeleiden je doorheen de opnames tot een strak en treffend resultaat. Een week later ontvang je jouw video in je mailbox.

Val op met een Video Pitch

Vertel over jouw onderneming en maak impact

De basis voor een geslaagde Video Pitch ben je zelf. Toon wie je bent en wat je met je onderneming doet in slechts enkele seconden.

Storytelling met video is een leerproces net als het ontwikkelen van je eigen elevators pitch. Het voordeel? Het is direct met één duidelijk doel: het overbrengen van jouw boodschap. Het resultaat is een persoonlijk, eerlijk en echt portret.

Maak impact en zet jezelf en je onderneming in de spotlights in een Video Pitch. Overtuig jezelf en anderen in slechts enkele seconden.

Maak connectie via een Interview Video

Vertel jouw verhaal en overtuig je kijkers

Een Interview is een vlotte manier om te tonen wie je bent en waarvoor je staat. Het heerlijke hieraan is dat je je niet hoeft voor te bereiden en lekker jezelf kan zijn. Het is de meest eerlijke vorm om informatie op een toegankelijke manier over te brengen.

Enerzijds kan je het gebruiken als kennismaking tool om nieuwe klanten te overtuigen of om je huidige klanten up-to-date te houden van je activiteiten. Je kan het interview scherp houden of dieper tot in details gaan van wat je wilt vertellen. Het zijn deze kleine details die het menselijk en toegankelijk maken.

Een interview video met jezelf is geloofwaardig, biedt een menselijk verhaal en een echt persoon om contact mee te maken via stem, lichaamstaal, emotie en empathie.

Wek interesse op met Instructie Videos

Deel je kennis in een video cursus

Ben je het beu om telkens hetzelfde uit te leggen? Wel, video is een uitermate geschikt medium om kennis over te brengen. Investeer eenmalig in een tijdloze instructie video die je telkens kan hergebruiken.

Heb je veel te vertellen? Samen creëren we een video-pakket op maat. Zet in op meerdere videos met telkens één duidelijke structuur. Afhankelijk van het onderwerp en de doelstelling van je kennisoverdracht wordt een cursus samengesteld.

Leg op een persoonlijke manier stap voor stap instructies uit aan je kijkers. Injecteer met een beetje humor en toon je persoonlijkheid.

Transparantie is key.

Professionele video in studio

Laat eenmalig een professionele video in studio maken van jouw team of onderneming. Wij coachen je doorheen het proces om efficiënt tot een professioneel resultaat te komen. De video is telkens voorzien van typografie en jouw logo.

Een professionele video laten maken start aan 600 euro (excl. BTW).

videotraject op maat

Van shoot tot optimalisatie

Videografie

Opnames in onze videostudio; licht, geluid en styling.

Videocoaching

Creëren van duidelijke inhoud, regie en begeleiding tijdens de opnames.

Editing

Verwerking van beeld, licht, geluid en optimalisatie video(s) voor het internet. 

After effects

Toevoegen van ondertitels, logo animatie, typografie en animatie.

Heb je een vraag?

Zend ons een mailtje!

Bericht verzonden

Hou je mailbox in de gaten
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

sluit

InternetVideoDude, wil je een video laten maken, neem contact op- VideoMe.be