Cases

Wij helpen jou groeien met tijdloze content marketing die breed inzetbaar is. Onze specialiteit ligt bij het maken van portret, product, tutorial en interview video.

Aleetoe over ons

Aleetoe

Aleetoe speciliseerd zich in het verkopen van producten op Amazon. VideoMe werkt met Aleetoe samen voor het maken van productvideo's voor Amazon.

Pierre Clerk Paintings Sculptures

Francis Maere Fine Arts Gallery

We bezochten het werk van Pierre Clerk in Francis Maere Gallery. Imposant en mooi gebouw met indrukwekkende grafische schilderijen en sculpturen van de 92-jarige kunstenaar.

Pizza aversa - start franchise

Pizza Aversa

Pizza Aversa start met franchise om jonge ondernemers de kans te geven om een eigen horecazaak te beginnen. Lever de lekkerste pizza's in jouw buurt.

Curieus Raampoezie 100in1day Leslie Saurus

Curieus

Curieus ondersteunt 100In1Day, raampoëzie in de wijk, een mooi initiatief om de buurt en de bewoners te verbinden.

herinneringseducatie_eindtermen_subs

Herinneringseducatie

Via workshops en vormingen helpt Herinneringseducatie leraren en leerlingen eigen opinies en burgerschapsvorming ontwikkelen.

9DuzdNews - Red het bos

9DuzdNews

9DuzdNews is een internetprogramma rond actualiteit en Gent. Geschreven en gemaakt door Soufian Toté, zelf speelt hij ook de hoofdrol.

eskidoos team christophe thibault verougstreate

Eskidoos

Dit Gents webbureau Eskidoos toont de persoon achter de onderneming als branding. Jouw online aanwezigheid die groeit met je mee.

Brok logo animatie

Brok

Brok is de nieuwkomer op de lijst van graanvrij natuurlijk hondenvoer. Let op: deze lekkere, gezonde brokken zorgt voor vrolijke en gelukkige honden.

Paarl boutique

PAARL

Paarl zijn traditionele unieke stukken met vrouwelijk vakmanschap. Leren handtassen op maat gemaakt en naar eigen smaak samengesteld.

VideoMe Studio Kwantum Sessions Gent

Kwantum Sessions

In Kwantum Sessions snijden we topics aan over duurzaam leven en werken in een stad. In deze videopodcast gaan we in gesprek met Gentse ondernemers.

video podcast luister Video book review -Videoteam_BTS

Video book review

Video book review met jouw favourite videohost Zjef Van Acker. Zjef leest en praat graag. Stuur hem jouw boek of daag hem uit met jouw darlings.

Klaas Mensart The flaws that kill our democracy

Klaas Mensaert

Klaas heeft een achtergrond in de bio-informatica, is voormalig lid van de Belgische Piratenpartij en heeft een boek geschreven over democratie.

VZW taks invullen op Biztax Faab instructie video tutorial faab sankaa videome video content boost je onderneming

Sankaa

Theo van Sankaa helpt je met het invullen van je VZW taks op Biztax. Instructie Video met stap voor stap uitleg in het Nederlands, Engels en Frans.

Afslag Freddy met freddy de vadder en david galle

Afslag Freddy

Breng twee comedytoppers een voormiddag samen en ze hebben een sketch. Deze twee meerwaarde makers staan graag in de schijnwerpers, al vroeg zetten ze de stap naar internet om zo dichter bij hun fans te staan en een community op te bouwen.

Activities in Boboland

Via de figuur Bobo ga je op ontdekking in Boboland. Hij deelt zijn wijsheid met een humoristische blik om om te gaan met de dagelijkse sleur van het leven.

videome videodiensten brandnding advertising community building videoreeks internet televisie

Too Good To Go

Jonas Mallisse is jong en heeft één missie. Zoveel mogelijk voedsel redden van de vuilnisbelt. Ontdek het verhaal achter de applicatie die maaltijden redt van de vuilnisbak. Interview met Jonas Malisse, oprichter van Too Good To Go in België

ContentU

Een duurzame onderneming kan wel een vaderfiguur als Frederik gebruiken. Hij bewaakt jouw online aanwezigheid en brengt je kennis bij. Heb je altijd over digitale groei marketing willen leren? Ontdek het met Frederik.

12 steps to urban and vertical farming team

12 steps to farming

The 12 steps to farming is een inspirerende, leerzame en vermakelijke video serie. Diverse interviews met succesvolle pioniers in de landbouw sector.

Zjef Van Acker - Pad en Stoel

Zjef Van Acker

Zjef Van Acker weet als geen ander dat video het perfecte medium is om waardevolle kennis te verspreiden aan een zo ruim mogelijk publiek.

HelloMe_Bauke Speelt Minimal

Bauke Meersman Music

Dit is Bauke Meersman Music. Geen onbekend gezicht in de straat of je kent hem van jamsessies met Den Hoed. Bauke speelt minimal op sax of klarinet. Hij doet dit door circulair te ademen. 

VideoFungi_ ken jouw paddenstoel

VideoFungi

VideoFungi is een korte educatieve serie (CrashCourse) over de wondere paddenstoelen van stadskwekerij Pad en stoel met jouw mushroom host Zjef Van Acker.

tiemie Studentenjob met impact

tiemie

Andy Vlaeminck bouwt aan een community van studenten. tiemie leidt, begeleidt en ondersteunt hen in hun zoektocht naar een job met impact.

Videoboodschap laten maken

Vanier.GENT

Vanier is een coöperatief platform & online marktplaats die het mogelijk maakt voor horeca of handelaars om lokale voeding rechtstreeks bij de boer aan te kopen. Met de steun van Stad Gent.

super human paleo interview video

Super-Human

Elke Gunst, het gezicht achter Paleo.be geeft de fakkel door aan Boris Orlando en Katrijn Zaman. Boris en Katrijn zien Paleo ruimer en brengen nieuwe inzichten in voedingsleer aan. Inzichten in hoe we de mensen “beter” kunnen maken via voeding en beweging.

MSA bedankt zijn leden in een videoboodschap - military sport academy

MSA – Military Sport Academy

Kwinten en Geoff, ex-para's en oprichters van MSA staan tot uw dienst. MSA is de sportschool die jouw blessure preventief leert trainen. Of je nu een topatleet bent of al jaren niet meer gesport hebt. Hier kan je terecht voor begeleiding in kleine groepen en op jouw eigen tempo.

Timmerwerkt sociaal meubelatelier

Timmerwerkt

Timmerwerkt werd in 2018 opgericht door Hans en Olivier. De missie: timmeren aan een warme samenleving door meubels op maat te maken met gemotiveerde vluchtelingen.

wooncoop videome

wooncoop

Wooncoop is een wooncoöperatie die een nieuwe manier van wonen voorstelt. wooncoop wil kwalitatieve woningen in stedelijk gebied die betaalbaar zijn voor een breed publiek, met een focus op gemeenschappelijk wonen.

pad en stoel the future is fungi video branding marketing strategie advertising website social mediapad en stoel the future is fungi

Pad en Stoel

Pad en Stoel zijn pioniers in het kweken van paddenstoelen in de stad (Gent en Antwerpen). Lokale paddenstoelen met een twee-wekelijks abonnementen-systeem.

Brand awareness video Afrikimono Zuid Afrika

Afrikimono

De kleurrijke Afrikimono is een handgemaakte kimono uit Zuid-Afrika. Deze typische Afrikaanse stoffen worden gebaad in bijenwas en versneden tot kimono's in verschillende stijlen en lengtes.

videotraject op maat

VideoBattle

Een campagne van VideoMe en onderzoek naar hoe je op sociale media een genuanceerde en kritische boodschap brengt.

Arrival of new colors

Campagne van en voor VideoMe met als doelstelling om awareness te creëren op social media. De videos werden niet geadverteerd en werd specifiek getest op op basis van tags en organisch bereik (fan-based).

Instructie video word een betere spreker

Winston Analytics

Deze korte instructie videos helpen je om een betere spreker te worden. Thomas Vervaet, bekend van Toastmasters Gent, TEDxGhent en Winston Analytics.

Groei Nest

Groei NEST zijn organisaties die samenkomen om zich te buigen over dé belangrijke vraag: Hoe kunnen we gezond, duurzaam en lokaal voedsel toegankelijker maken voor iedereen?

joachim partago elektrische deelauto

Partago

Partago is een cooperatie en voorziet elektrisch autodelen, busjes en bestelwagens. Je kan ze boeken via de smartphone de Partago applicatie.

EW32-plantrekkers

EW32

PlanTrekkers is een Serious Urban Game rond de thema’s ondernemerszin en ondernemerschap. Het spel heeft als doel de zelfkennis van jongeren te vergroten.

Wil je meer leren over Video?

Ontdek de wondere wereld van Video(Me) in onze blog.Ga aan de slag met tips & tricks om jouw video(s) optimaal te boosten.

Ga naar blog

Ik wil ook video maken!

Contact!