BitBrussels

BitBrussels is de plaats waar ondernemers inspiratie en advies kunnen krijgen en leren hoe te versnellen binnen het Web3.0 domein.

Fos huishoudwerk

FOS

Fos is een Belgische NGO die strijdt voor de mensenrechten. Via verschillende acties en publicaties strijden ze voor waardig werk wereldwijd.

1 account taalunie

Taalunie

Taalunie biedt een duurzaam platform voor docenten, schoolleiders en organisaties die met de Nederlandse taal te maken hebben.

Francis Maere Fine Arts Gallery

Galeriehouder Francis Maere combineert avant-garde met actuele hedendaagse kunst. Ontdek Belgische kunst in één van zijn galerijen.

Entreprenerd

Je kent ze waarschijnlijk wel Comic Con Brussels & Antwerp, Brussels Manga, Helltopia, Elftopia en nu ook Comic Con Holland.

Baryon Design Promo video book release powerful charts

Baryon

Baryon Design brengt complexe boodschappen effectief over aan uw publiek door middel van infographics, datavisualisatie en informatiedesign.

Pascaline VideoMe

Pascaline Louwagie

Pascaline helpt ondernemers en medewerkers verbinding te maken tijdens een teambuilding workshop.

Linked.Farm Thumbnail 01

Linked.Farm

Linked.Farm is een coöperatief platform voor korte keten. Gericht op voedselverdeling van bij ons.

Notadesk Product Chair

NOTADESK

Andreas De Smedt bracht NOTADESK op de markt. Een mobiele werkplek om productiviteit en creativiteit te stimuleren.

herinneringseducatie

Herinneringseducatie

Via workshops en vormingen helpt Herinneringseducatie leraren en leerlingen eigen opinies en burgerschapsvorming ontwikkelen.

Aleetoe Q2_marktplaatsen

Aleetoe

Aleetoe helpt merken in het verkopen van hun producten op Amazon en andere marketplaces. Verover de online markt met je product.

Kurc

Isolde De Buck is curator met de focus op erfgoed en hedendaagse kunst. Via Kurc organiseert ze verschillende culturele events.

Hemptees

Hemptees

Hemptees is een slow fashion webshop gespecialiseerd in basic essentials gemaakt van 100% hennep. Made-to-order uit Gent.

eskidoos team christophe thibault verougstreate

Eskidoos

Eskidoos is een Gents webbureau. Geboren uit een voorliefde om complexiteit te vereenvoudigen met een professionele uitstraling.

Afslag Freddy met freddy de vadder en david galle

Freddy De Vadder

Wat doen comedytoppers Freddy De Vadder en David Galle in het dagelijks leven? Volg hen in Afslag Freddy, internet serie met snedige humor.

VZW taks invullen op Biztax Faab instructie video tutorial faab sankaa videome video content boost je onderneming

Sankaa

Theo van Sankaa helpt je met het invullen van je VZW taks op Biztax. Instructie Video met stap voor stap uitleg in het Nederlands, Engels en Frans.

VideoMe Studio Kwantum Sessions Gent

Kwantum Sessions

In Kwantum Sessions snijden we topics aan over duurzaam leven en werken in een stad. VideoMe gaat in gesprek met Gentse ondernemers.

curieus buiten de lijntjes

Curieus

Curieus ondersteunt 100In1Day, raampoëzie in de wijk, een mooi initiatief om de buurt en de bewoners te verbinden.

9DuzdNews

In 9DuzdNews kruipt Soufian Toté in de rol van VideoMe reporter. In dit internetprogramma bracht hij verslag rond actualiteit en Gent.

sociaal meubelatelier timmerwerkt sfeer atelier opnames op locatie

Timmerwerkt

Timmerwerkt missie: timmeren aan een warme samenleving door meubels op maat te maken met gemotiveerde vluchtelingen.

wooncoop videome

wooncoop

wooncoop wil kwalitatieve woningen in stedelijk gebied, die betaalbaar zijn voor een breed publiek, met een focus op gemeenschappelijk wonen.

brok studio product video

Brok

Brok is natuurlijk hondenvoer met een hoog vleesgehalte. Let op: Deze knapperige, gezonde brokjes zorgen voor vrolijke en gelukkige honden.

Pizza aversa - start franchise

Pizza Aversa

Pizza Aversa start met franchise om een eigen horecazaak te beginnen. Lever jij binnenkort ook de lekkerste pizza's in jouw buurt?

Wil je meer leren over Video?

Ontdek de wondere wereld van Video(Me) in onze blog.Ga aan de slag met tips & tricks om jouw video(s) optimaal te boosten.

Ga naar blog

Ik wil ook video maken!

Contact!