Ontdek videomakers uit jouw buurt

Video maken in #9000 Gent is vree wijs

9DuzdNews

'9DuzdNews' is een internetprogramma rond actualiteit en Gent. Geschreven en gemaakt door Soufian Toté, zelf speelt hij ook de hoofdrol.

Lees meer

VideoMe Studio Kwantum Sessions Gent

Kwantum Sessions

In Kwantum Sessions snijden we topics aan over duurzaam leven en werken in een stad. In deze videopodcast gaan we in gesprek met Gentse ondernemers.

Lees meer

12 steps to urban and vertical farming team

12 steps to farming

The 12 steps to farming is een inspirerende, leerzame en vermakelijke video serie. Diverse interviews met succesvolle pioniers in de landbouw sector.

Lees meer

Afslag Freddy met freddy de vadder en david galle

Afslag Freddy

Breng twee comedytoppers een voormiddag samen en ze hebben een sketch. Deze twee meerwaarde makers staan graag in de schijnwerpers, al vroeg zetten ze de stap naar internet om zo dichter bij hun fans te staan en een community op te bouwen.

Lees meer

VZW taks invullen op Biztax Faab instructie video tutorial faab sankaa videome video content boost je onderneming

Sankaa

Theo van Sankaa helpt je met het invullen van je VZW taks op Biztax. Instructie Video met stap voor stap uitleg in het Nederlands, Engels en Frans.

Lees meer

video podcast luister Video book review -Videoteam_BTS

Video book review

Video book review met jouw favourite videohost Zjef Van Acker. Zjef leest en praat graag. Stuur hem jouw boek of daag hem uit met jouw darlings.

Lees meer

Activities in Boboland

Via de figuur Bobo ga je op ontdekking in Boboland. Hij deelt zijn wijsheid met een humoristische blik om om te gaan met de dagelijkse sleur van het leven.

Lees meer

Too good to go Jonas Malisse

Too Good To Go

Jonas Mallisse is jong en heeft één missie. Zoveel mogelijk voedsel redden van de vuilnisbelt. Ontdek het verhaal achter de applicatie die maaltijden redt van de vuilnisbak. Interview met Jonas Malisse, oprichter van Too Good To Go in België

Lees meer

ContentU

Een duurzame onderneming kan wel een vaderfiguur als Frederik gebruiken. Hij bewaakt jouw online aanwezigheid en brengt je kennis bij. Heb je altijd over digitale groei marketing willen leren? Ontdek het met Frederik.

Lees meer

Klaas Mensart The flaws that kill our democracy

Klaas Mensaert

Klaas heeft een achtergrond in de bio-informatica, is voormalig lid van de Belgische Piratenpartij en heeft een boek geschreven over democratie.

Lees meer

Zjef Van Acker - Pad en Stoel

Zjef Van Acker

Zjef Van Acker weet als geen ander dat video het perfecte medium is om waardevolle kennis te verspreiden aan een zo ruim mogelijk publiek.

Lees meer

HelloMe_Bauke Speelt Minimal

Bauke Meersman Music

Dit is Bauke Meersman Music. Geen onbekend gezicht in de straat of je kent hem van jamsessies met Den Hoed. Bauke speelt minimal op sax of klarinet. Hij doet dit door circulair te ademen. 

Lees meer

VideoFungi_ ken jouw paddenstoel

VideoFungi

VideoFungi is een korte educatieve serie (CrashCourse) over de wondere paddenstoelen van stadskwekerij Pad en stoel met jouw mushroom host Zjef Van Acker.

Lees meer

videoMe_micromercial videobranding creative studio

Arrival of new colors

Campagne van en voor VideoMe met als doelstelling om awareness te creëren op social media. De videos werden getest op op basis van tags en organisch bereik (fan-based).

Lees meer

tiemie Studentenjob met impact

tiemie

Andy Vlaeminck bouwt aan een community van studenten. tiemie leidt, begeleidt en ondersteunt hen in hun zoektocht naar een job met impact.

Lees meer

Vanier Gent video pitch

Vanier.GENT

Vanier is een coöperatief platform & online marktplaats die het mogelijk maakt voor horeca of handelaars om lokale voeding rechtstreeks bij de boer aan te kopen. Met de steun van Stad Gent.

Lees meer

Instructie video word een betere spreker

Winston Analytics

Deze korte instructie videos helpen je om een betere spreker te worden. Thomas Vervaet, bekend van Toastmasters Gent, TEDxGhent en Winston Analytics.

Lees meer

super human paleo interview video

Super-Human

Elke Gunst, het gezicht achter Paleo.be geeft de fakkel door aan Boris Orlando en Katrijn Zaman. Boris en Katrijn zien Paleo ruimer en brengen nieuwe inzichten in voedingsleer aan. Inzichten in hoe we de mensen “beter” kunnen maken via voeding en beweging.

Lees meer

MSA bedankt zijn leden in een videoboodschap - military sport academy

MSA – Military Sport Academy

Kwinten en Geoff, ex-para's en oprichters van MSA staan tot uw dienst. MSA is de sportschool die jouw blessure preventief leert trainen. Of je nu een topatleet bent of al jaren niet meer gesport hebt. Hier kan je terecht voor begeleiding in kleine groepen en op jouw eigen tempo.

Lees meer

Brand awareness video Afrikimono Zuid Afrika

Afrikimono

De kleurrijke Afrikimono is een handgemaakte kimono uit Zuid-Afrika. Deze typische Afrikaanse stoffen worden gebaad in bijenwas en versneden tot kimono's in verschillende stijlen en lengtes.

Lees meer

Timmerwerkt sociaal meubelatelier

Timmerwerkt

Timmerwerkt werd in 2018 opgericht door Hans en Olivier. De missie: timmeren aan een warme samenleving door meubels op maat te maken met gemotiveerde vluchtelingen.

Lees meer

wooncoop videome

wooncoop

Wooncoop is een wooncoöperatie die een nieuwe manier van wonen voorstelt. wooncoop wil kwalitatieve woningen in stedelijk gebied die betaalbaar zijn voor een breed publiek, met een focus op gemeenschappelijk wonen.

Lees meer

pad en stoel the future is fungi video branding marketing strategie advertising website social mediapad en stoel the future is fungi

Pad en Stoel

Pad en Stoel zijn pioniers in het kweken van paddenstoelen in de stad (Gent en Antwerpen). Lokale paddenstoelen met een twee-wekelijks abonnementen-systeem.

Lees meer

Groei Nest

Groei NEST zijn organisaties die samenkomen om zich te buigen over dé belangrijke vraag: Hoe kunnen we gezond, duurzaam en lokaal voedsel toegankelijker maken voor iedereen?

Lees meer

videotraject op maat

VideoBattle

Een campagne van VideoMe en onderzoek naar hoe je op sociale media een genuanceerde en kritische boodschap brengt.

Lees meer

joachim partago elektrische deelauto

Partago

Partago is een cooperatie en voorziet elektrisch autodelen, busjes en bestelwagens. Je kan ze boeken via de smartphone de Partago applicatie.

Lees meer

EW32-plantrekkers

EW32

PlanTrekkers is een Serious Urban Game rond de thema’s ondernemerszin en ondernemerschap. Het spel heeft als doel de zelfkennis van jongeren te vergroten.

Lees meer

Wil je meer leren over Video?

Ontdek de wondere wereld van Video(Me) in onze blog.Ga aan de slag met tips & tricks om jouw video(s) optimaal te boosten.

Ga naar blog

Heb je een vraag?

Zend ons een mailtje!

Bericht verzonden

Hou je mailbox in de gaten
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

sluit

Open van maandag tot donderdag van 10u – 16u.
Video-date en opnames enkel op afspraak via mail.

InternetVideoDude, wil je een video laten maken, neem contact op- VideoMe.be