Cases

Wij helpen jou groeien met tijdloze content marketing die breed inzetbaar is. Onze specialiteit ligt bij het maken van portret, product, tutorial en interview video.

Aleetoe Q2_marktplaatsen

Aleetoe

Aleetoe helpt merken in het verkopen van hun producten op Amazon en andere marketplaces. Verover de online markt met je product.

Pierre Clerk Paintings Sculptures

Francis Maere Fine Arts Gallery

Francis Maere Fine Arts Gallery is gehuisvest in een imposant gebouw dat dateert uit de Rocco-periode. Unieke locatie om hedendaagse kunst te ontdekken.

herinneringseducatie

Herinneringseducatie

Via workshops en vormingen helpt Herinneringseducatie leraren en leerlingen eigen opinies en burgerschapsvorming ontwikkelen.

Pizza aversa - start franchise

Pizza Aversa

Pizza Aversa start met franchise om jonge ondernemers de kans te geven om een eigen horecazaak te beginnen. Lever de lekkerste pizza's in jouw buurt.

Curieus Raampoezie 100in1day Leslie Saurus

Curieus

Curieus ondersteunt 100In1Day, raampoëzie in de wijk, een mooi initiatief om de buurt en de bewoners te verbinden.

9DuzdNews - Red het bos

9DuzdNews

In 9DuzdNews kruipt Soufian Toté in de rol van VideoMe reporter. In dit internetprogramma bracht hij verslag rond actualiteit en Gent.

eskidoos team christophe thibault verougstreate

Eskidoos

Eskidoos is een Gents webbureau. Geboren uit een voorliefde om complexiteit te vereenvoudigen met een professionele uitstraling.

Brok logo animatie

Brok

Brok is natuurlijk hondenvoer met een hoog vleesgehalte. Let op: Deze knapperige, gezonde brokjes zorgen voor vrolijke en gelukkige honden.

Paarl

PAARL

Paarl zijn traditionele unieke stukken met vrouwelijk vakmanschap. Lederen handtassen op maat gemaakt en naar eigen smaak samengesteld.

VideoMe Studio Kwantum Sessions Gent

Kwantum Sessions

In Kwantum Sessions snijden we topics aan over duurzaam leven en werken in een stad. In deze videopodcast gaan we in gesprek met Gentse ondernemers.

video podcast luister Video book review -Videoteam_BTS

Video book review

Video book review met videohost Zjef Van Acker. Zjef leest en praat graag. Stuur hem jouw zelfgeschreven exemplaar voor een review.

klaas mensaert boek

Klaas Mensaert

Klaas Mensaert heeft een achtergrond in de bio-informatica, is schrijver en denker over partijsystemen. Ontdek zijn visie over democratie.

VZW taks invullen op Biztax Faab instructie video tutorial faab sankaa videome video content boost je onderneming

Sankaa

Theo van Sankaa helpt je met het invullen van je VZW taks op Biztax. Instructie Video met stap voor stap uitleg in het Nederlands, Engels en Frans.

Afslag Freddy met freddy de vadder en david galle

Afslag Freddy

Het jaar is slecht begonnen. Vol goede moed diende Freddy, David en Wouter hun dossier, voor Bevergem 2, in bij het Vlaams Audiovisueel Fonds. Ze kregen al snel een antwoord “het geld is al uitgedeeld”.

Activities in Boboland

Via de figuur Bobo ga je op ontdekking in Boboland. Hij deelt zijn wijsheid met een humoristische blik om om te gaan met de dagelijkse sleur van het leven.

videome videodiensten brandnding advertising community building videoreeks internet televisie

Too Good To Go

Jonas Malisse is gedreven en wilt zoveel mogelijk voedsel redden van de vuilnisbelt. Die strijd begon hij met de applicatie Too Good To Go.

ContentU

Een duurzame onderneming kan wel een vaderfiguur als Frederik gebruiken. Hij bewaakt jouw online aanwezigheid en brengt je kennis bij. Heb je altijd over digitale groei marketing willen leren? Ontdek het met Frederik.

12 steps to urban and vertical farming team

12 steps to farming

The 12 steps to farming is een inspirerende, leerzame en vermakelijke video serie. Diverse interviews met succesvolle pioniers in de landbouw sector.

Zjef Van Acker - Pad en Stoel

Zjef Van Acker

Zjef Van Acker weet als geen ander dat video het perfecte medium is om waardevolle kennis te verspreiden aan een zo ruim mogelijk publiek.

HelloMe_Bauke Speelt Minimal

Bauke Meersman Music

Dit is Bauke Meersman Music. Bauke speelt minimal op sax of klarinet. Hij doet dit door circulair te ademen. Welbekend van jamsessies met Den Hoed.

VideoFungi_ ken jouw paddenstoel

VideoFungi

Ken jouw paddenstoel dankzij VideoFungi. CrashCourses over de wondere paddenstoelen van bij Pad en stoel met Zjef Van Acker.

tiemie Studentenjob met impact

tiemie

Andy Vlaeminck bouwt aan een community van studenten. tiemie leidt, begeleidt en ondersteunt hen in hun zoektocht naar een job met impact.

Videoboodschap laten maken

Vanier.GENT

Vanier is een coöperatief platform & online marktplaats die het mogelijk maakt voor horeca of handelaars om lokale voeding rechtstreeks bij de boer aan te kopen. Met de steun van Stad Gent.

super human paleo interview video

Super-Human

Boris Orlando en Katrijn Zaman zien Paleo ruimer en brengen nieuwe inzichten in voedingsleer aan. Inzichten in hoe we de mensen “beter” kunnen maken via voeding en beweging.

MSA bedankt zijn leden in een videoboodschap - military sport academy

MSA – Military Sport Academy

Kwinten en Geoff, ex-para's en oprichters van MSA staan tot uw dienst. Hier kan je terecht voor begeleiding in kleine groepen en op jouw eigen tempo.

Timmerwerkt sociaal meubelatelier

Timmerwerkt

Timmerwerkt werd in 2018 opgericht door Hans en Olivier. De missie: timmeren aan een warme samenleving door meubels op maat te maken met gemotiveerde vluchtelingen.

wooncoop videome

wooncoop

wooncoop wil kwalitatieve woningen in stedelijk gebied, die betaalbaar zijn voor een breed publiek, met een focus op gemeenschappelijk wonen.

pad en stoel the future is fungi video branding marketing strategie advertising website social mediapad en stoel the future is fungi

Pad en Stoel

Pad en Stoel zijn pioniers in het kweken van paddenstoelen in de stad (Gent en Antwerpen). Lokale paddenstoelen met een twee-wekelijks abonnementen-systeem.

Brand awareness video Afrikimono Zuid Afrika

Afrikimono

De kleurrijke Afrikimono is een handgemaakte kimono uit Zuid-Afrika. Deze typische Afrikaanse stoffen worden gebaad in bijenwas en versneden tot kimono's in verschillende stijlen en lengtes.

videotraject op maat

VideoBattle

Een campagne van VideoMe en onderzoek naar hoe je op sociale media een genuanceerde en kritische boodschap brengt.

Arrival of new colors

Campagne van en voor VideoMe met als doelstelling om awareness te creëren op social media. De videos werden niet geadverteerd en werd specifiek getest op op basis van tags en organisch bereik (fan-based).

Instructie video word een betere spreker

Winston Analytics

Deze korte instructie videos helpen je om een betere spreker te worden. Thomas Vervaet, bekend van Toastmasters Gent, TEDxGhent en Winston Analytics.

Groei Nest

Groei NEST zijn organisaties die samenkomen om zich te buigen over dé belangrijke vraag: Hoe kunnen we gezond, duurzaam en lokaal voedsel toegankelijker maken voor iedereen?

joachim partago elektrische deelauto

Partago

Partago is een cooperatie en voorziet elektrisch autodelen, busjes en bestelwagens. Je kan ze boeken via de smartphone de Partago applicatie.

EW32-plantrekkers

EW32

PlanTrekkers is een Serious Urban Game rond de thema’s ondernemerszin en ondernemerschap. Het spel heeft als doel de zelfkennis van jongeren te vergroten.

Wil je meer leren over Video?

Ontdek de wondere wereld van Video(Me) in onze blog.Ga aan de slag met tips & tricks om jouw video(s) optimaal te boosten.

Ga naar blog

Ik wil ook video maken!

Contact!