Academy

Ga aan de slag met nuttige tips & tricks voor het maken van video.

Hoe video uploaden naar LinkedIn?

Tijd om jouw video te delen. Belangrijk is dat je het videobestand rechtstreeks upload. Lees hier hoe je jouw video upload naar Linkedin.

Hoe video uploaden naar Instagram?

Uploaden van een video naar Instagram lukt niet rechtstreeks. Volg deze eenvoudige tips & tricks om je video te uploaden naar Instagram.

Embed Vimeo

Hoe Vimeo embedden in mijn website

Hoe video embedden in jouw website? Wij raden Vimeo aan. Vimeo geeft je betere opties om de weergave aan te passen. Het ziet er strak uit!

video marketing mateus-campos-felipe

Video marketing

Als ondernemer kom je snel te weten dat groei en communicatie essentieel is voor je bedrijf. Zet daarom extra in op self branding via video marketing.

video advertising hadis-malekie

Video advertising

Met video advertising communiceer je over jouw waarden en creëer je een imago. Met een tijdloze videocampagne die je breed inzet, wek je snel vertrouwen op.

video serie alexis-brown

Video serie

Het maken van een video serie is niet evident en enkel geschikt voor meerwaardezoekers en makers. Het vergt in het begin enorm veel aandacht en focus.

videopodcast neonbrand

Videopodcast

Een videopodcast is het nieuwe digitaal kijken-en luisteren van een informatief of entertainend verhaal. Overtuig en wek empathie op via stem en beeld.

product video toa-heftiba

Product video

Breng jouw duffe website tot leven met een korte speelse video over jouw product. Versterk jouw website en verhoog je verkoop met video.

portret video van je team

Portret video

Wek empathie op via een portret video van jouw team die je onderneming versterkt. Geef je website en socials een extra authentieke sfeer met video.

Interview video sam-mcghee

interview video

Een interview video is geloofwaardig, biedt een menselijk verhaal en een echt persoon om contact mee te maken via stem, lichaamstaal, emotie en empathie.

Instructie video christina-wocintechchat

Instructie video

Ben je het beu om telkens hetzelfde uit te leggen? Wel, video is een uitermate geschikt medium om kennis over te brengen.

videoboodschap video onderneming adam-winger

Videoboodschap

De basis voor een geslaagde videoboodschap ben je zelf. Toon wie je bent en jouw onderneming in slechts enkele seconden. Maak impact via video.

Hoe eindscherm maken in YouTube?

Hoe eindscherm maken in YouTube Studio?

Ga naar je YouTube-kanaal en kies een video waar je een eindscherm op wilt toepassen. Klik op video bewerken. In de rechterkolom kadertje met eindscherm.

Hoe ondertitels maken in YouTube?

Hoe ondertitels maken in YouTube Studio?

Ga naar je YouTube-kanaal en slelecteer je video om te ondertitelen. Maak in de YouTube-studio rechtstreeks ondertitels aan of voeg een transcript toe.

Hoe playlist maken in YouTube?

Hoe playlist maken in YouTube Studio?

Ga naar je YouTube-kanaal. Om een nieuwe playlist aan te maken, klik je op kanaal aanpassen. Dan krijg je de optie ‘nieuwe playlist’ aanmaken.

Facebook video uploaden posten

Hoe video uploaden in Facebook?

Upload je video succesvol in Facebook. Volg deze 5 tips & tricks om je op weg te helpen bij de publishing van je eerste video post op je facebook pagina.

kies video uploaden

Hoe video ondertitels toevoegen in Facebook?

Upload je video met ondertitels op FaceBook in slechts 8 stappen. Geef je video een beschrijving, een titel en tags om beter gevonden te worden.

Waarom video content gio-rosado

Waarom video content om je Gents idee te boosten?

Met video content breng je je Gents idee op een persoonlijke manier. Je legt een rechtstreekse connectie doordat ze je horen én zien. Wijs he? Maar dat is zeker niet alles.

Ondertitels en andere taal toevoegen in YouTube Studio beta

Hoe ondertitels in meerdere talen toevoegen in YouTube Studio?

Start je YouTube kanaal en ga aan de slag in Studio beta. Ontdek stap voor stap hoe je ondertitels en andere talen kan toevoegen in YouTube.

VideoMe campagne 2019, creatief branding agency, videoproductie. waarde video content maken

Waarom video maken voor jouw onderneming?

Gebruik effectieve videos om meer klanten te bereiken en vooral om klanten aan je te binden. Niet door reclame te maken, maar door videos te maken die er toe doen. Dan groeit je bedrijf vanzelf.

video types onderneming -thomas-william

Welke video past bij jouw onderneming?

Bepaal eerst het doel van jouw video. Welke boodschap wil jij overbrengen en wat wil jij eruit halen? Zet in op video interviews, reportages of tutorials.

Hoe video inzetten 6 tips tricks optimaal boost

Tips voor een geslaagde video

Zet de kracht van video in. Ga aan de slag met 6 video tips van onze experts voor een optimale video ervaring.

How to Promote Your Business met Gary Vee

Content marketing met Gary Vee.

Om je doelen in het bedrijfsleven (en in het leven) te bereiken, heb je de aandacht van mensen nodig. Gary Vee legt de nadruk op content marketing.

Portretvideo is de trend voor mediaconsumptie - VideoMe

Portretvideo, de trend voor mediaconsumptie

De portretvideo is voor je smartphone ontworpen en zorgt voor interessante nieuwe dingen die videomakers kunnen doen om de beschikbare ruimte te gebruiken.

hoe video uploaden naar social media

Hoe boost je Instagram met video?

Geef je Instagram een boost met video, maar hoe doe je dat precies? VideoMe stelt 5 handige tips & tricks samen om je video te optimaliseren voor Instagram.

Ik wil ook video maken!

Contact!