Waarom video maken voor je onderneming?

VideoMe campagne 2019, creatief branding agency, videoproductie. waarde video content maken

Onderschat de waarde van video content niet.

Je hebt al vaak gehoord van video. Je weet dat het belangrijk is om aanwezig te zijn op social media, maar je hebt geen idee waar te beginnen.

Je stelt jezelf de vraag ‘wat is mijn boodschap’? Wil ik dat de mensen naar mijn website gaan, wil ik awareness creëren of mezelf op de markt plaatsen, wil je je volgers informeren of opleiden, heb je een idee of wil je een eenmalige boodschap brengen? Je gaat op zoek naar het doel en inhoud van je video.

Je bent ondernemend en je wil de stap zetten naar video, maar je bent cameraschuw en hebt hulp nodig bij het maken van een duidelijke video? VideoMe helpt je met het uitbouwen van een online community en een sterk brand dat jouw eigen is.

Bouw en ondersteun je community met video, anders besta je niet op social media.

 

Ja... maar, waarom video(s) maken?

Dankzij video heb je een directe connectie met je volgers doordat ze jou kunnen horen en zien.

Een video is een gemakkelijk verteerbaar en een zeer dankbaar medium. De combinatie van beeld (empathie), geschreven tekst (ondertitels) en geluid (sfeer) versterken de boodschap en maken het verwerken van de gegeven informatie toegankelijker.

Bijvoorbeeld; Een videopitch over jouw expertise, waarvoor ze je kunnen inhuren en waarin klanten herkenningspunten kunnen vinden. Zij leren jou kennen en voelen of jij de persoon bent die zij zoeken. Je wakkert als het ware de inlevingsvermogen van je potentiële klanten aan en het is ook directer.

Wat kost video(s) maken?

Hergebruik een tijdloze video meerdere keren voor verschillende media-doeleinden.

Hoe meer videos je maakt, hoe meer je je eigen stijl kan ontwikkelen en hoe beter de mensen weten bij wie ze moeten zijn. Bij jou.

De investering voor een videotraining en coaching start aan 595 euro excl btw.
De opbrengst? Klanten die precies bij jou passen. 

Gebruik effectieve videos om meer klanten te bereiken en vooral om klanten aan je te binden. Niet door reclame te maken, maar door video’s te maken die er toe doen voor je klanten. Dan groeit je bedrijf vanzelf.

Nog niet overtuigd waarom video iets voor jou kan zijn?

Video(s) maken is niet alleen een heel leuk proces, het heeft nog een tal van voordelen en reden om vandaag nog te beginnen:

Omdat het vanzelfsprekend is om te delen, om te laten zien wie je bent en waar je voor staat, omdat het een ongelofelijke kick geeft om te zien dat duizend mensen een video van jou bekeken hebben. 

Omdat je dus steeds beter in beeld komt bij je doelgroep, steeds scherper op het netvlies komt van je klanten. Wat je steeds meer klanten gaat opleveren. Want die weten wel waar ze moeten zijn: bij jou.

Tenslotte is een video een heel krachtig communicatiemiddel en marketinginstrument dat je breed kunt inzetten. Je kan het plaatsen op je eigen website en gebruiken voor verscheidene social media doeleinden of sollicitaties.

Nog even op een rijtje:

  • Videos worden 10 x meer gedeeld op social media dan geschreven tekst.
  • Videos scoren enorm hoog bij de vindbaarheid op internet.
  • Videos geven veel sneller dan tekst en stilstaand beeld het gevoel dat je iemand kent. Daardoor neemt de gunfactor enorm toe.
  • Met video maak je snel, eenvoudig en vooral heel ontspannen verbinding met je klant.
video content marketing studio- VideoMe

Lou De Buck

Creative director @ VideoMe

Waar wacht je nog op?

Start met jouw video onderneming.

Alle reden om vandaag nog met video bij VideoMe te beginnen. Onze studio staat alvast voor je klaar, want ook jouw (video)onderneming is voor ons belangrijk. Iedere ondernemer volgen we persoonlijk op en zien we graag groeien.

Start met video
video content marketing studio- VideoMe