Freddy De Vadder en David Galle

Afslag Freddy, internet serie met snedige humor.

Comedyshows logo

Internet programma

Breng twee comedytoppers een voormiddag samen en ze hebben een sketch.

Dit komisch duo staan graag in de schijnwerpers. Al vroeg zetten ze de stap naar internet, om zo dichter bij hun fans te staan en een community op te bouwen. Gelukkig is er een videoteam in de buurt. Dicht in de buurt om deze twee in hun snedige creaties audiovisueel te ondersteunen.

Elke aflevering is bedacht en opgenomen op de dag zelf. Oplevering, nabewerkingen en verspreiding via social media kanalen werd een dag later in de week verwerkt.

Het Verhaal

Het jaar is slecht begonnen. Vol goede moed diende Freddy, David en Wouter hun dossier, voor Bevergem 2, in bij het Vlaams Audiovisueel Fonds. Ze kregen al snel een antwoord “het geld is al uitgedeeld”.

Freddy blijft niet bij de pakken zitten en zoekt allerlei manieren om zo snel mogelijk aan geld te geraken. Volg Freddy op de voet in deze nieuwe Internet Serie.

Bekijk alle afleveringen

De Koers is van Freddy

#AfslagFreddy is van start gegaan.

Yogasnuivers onder de boom

Economische groei en het klimaat gaan wel degelijk samen in #AfslagFreddy.

Nu ook op YouTube

Freddy spijbelt voor het klimaat.
Het ontstaan van #AfslagFreddy op YouTube.

In Bad

David begint ook van zich af te bijten na een aantal weken verplichte quarantaine in Freddy’s Airbnb.

Therapie

Een eerste crisismoment in #AfslagFreddy. David heeft het moeilijk. Loopt dit wel nog goed af?

Playback Against Privacy

David Galle begint zich meer en meer thuis te voelen bij Freddy De Vadder. Freddy voelt dat de grenzen van zijn privacy meermaals onder druk komen te staan…

Feminisme in de keuken

Freddy heeft een buikgriepje opgedaan en laat zich de zorgen van zijn nieuwe sanitaire helper David Galle welgevallen. Intussen palaveren ze over heikele actuele thema’s.

Muziek: Heroes in Slippers

Oorlog in de Comedy

David vraagt zich af hoelang hij nog gratis internetfilmpjes moet opnemen voor Freddy. Het begint hem te dagen dat er nog altijd geen geld is. Freddy tovert alweer een oplossing uit zijn hoed. Ondertussen woedt er een comedy-oorlog in de achtergrond.

De stemtest

Freddy en David doen de stemtest in een laatste aflevering van #AfslagFreddy