Werkwijze

3 stappen tot jouw video

Ontdek onze transparante aanpak van jouw videoboodschap of videocampagne.
Wij staan in voor strategie, productie en distributie van jouw video.

InternetVideoGirl_full afslag freddy videome videodiensten branding advertising community building videoreeks internet televisie

Strategie

Een eerste kennismaking is belangrijk om je video content te bespreken, daaruit wordt de keuze van aanpak bepaald en wordt een basis script voor je opgezet.

videoproductie studio

Productie

Tijdens de shoot wordt je heel goed gecoacht zodat de inhoud van de video goed is afgestemd op je doelpubliek. Ook zal je tips krijgen zodat het duidelijk is waarop je moet letten tijdens de shoot. De audiovisuele techniek nemen wij tijdens de opnames ook voor ons eigen rekening (bediening camera, licht en geluid).

Distributie

Na jouw goedkeuring verspreiden we de video(s) via jouw social media. Daarnaast posten we ze op kanalen van VideoMe, zo geniet je ook van de extra boost via de VideoMe -community.

kom langs voor een koffieklets

Elk videotraject start aan de koffietafel. Hier groeien ideeën uit tot concrete videoproducties. Het resultaat: een tijdloze en breed inzetbare videocampagne, helemaal up-en-running met de focus op jouw doelgroep.

Inbegrepen in jouw video

Videografie: Opnames in onze videostudio; licht, geluid en styling.
Videocoaching: Het creëren van duidelijke inhoud, regie en begeleiding tijdens de opnames.
After effects en editing: Toevoegen van ondertitels, logo animatie, typografie animatie en bewerking van beeld, licht en geluid. De videos worden geoptimaliseerd voor sociale media en zijn op die manier breed inzetbaar.

Oplevering van eindproduct

Je video(s) zal internet klaar aangeleverd worden via Google Drive. Hierdoor download je zeer gemakkelijk je video(s) van het internet.

Het resultaat? Klanten die perfect bij je passen!

MSA video studio Gent laten maken videopitch

Waar wacht je nog op?

De studio van VideoMe staat voor je klaar. Iedere ondernemer volgen we persoonlijk op en zien we graag verder groeien in onze stad.

Contact