Eigenwijs en Gents VideoTeam

VideoMe zijn Lou en Thibault. Beiden met een achtergrond in de digitale media en een grote interesse in mens en technologie was de klik om videos te maken redelijk snel gemaakt, en ook een beetje omdat Lou graag filmt en Thibault graag coacht en zo.

Omdat we graag nieuwe mensen leren kennen en hen oprecht willen ondersteunen in hun zoektocht naar video. Hebben we instapklare videodiensten / videoproducten ontwikkelt die bestaan uit videocoaching, branding en audiovisuele ondersteuning van uw content naar video op eigen maat.

We zijn gespecialiseerd in videoproducties voor het internet met de focus op sociale media en websites.

Videomarketing is belangrijk voor elke onderneming dat duurzaam wilt groeien en een community wilt opbouwen. Met een creatieve open kijk en onze no-nonsense aanpak, zorgt VideoMe voor snel, treffend en authentiek resultaat.

Behind-the-scenes-team

achter de schermen - videoteam

Lou De Buck

Art director, founder & videographer; video + edit

lou AT videome PUNT be

achter de schermen - videoteam

Thibault Verougstraete

VideoCoach, co-founder,  after effects & design.

bobo AT videome PUNT be

videome videostudio homestudio gent

Videostudio te Gent.

Kennismaking

Brainstorm

SHOOT SHOOT SHOOT!

Werkwijze in 3 stappen: brainstorm - shoot - oplevering

Brainstorm
Dag van opnames wordt door jou gekozen! We plannen een video-date, maken kennis en zoeken naar het product dat bij je past. Werken een basis script uit en duiken de studio in. We werken het liefst op deze laagdrempelige manier en houden zo onze video-content authentiek en spontaan. Ben je nog niet klaar om direct de studio in te duiken? Geen probleem, oefen thuis eerst eens voor de spiegel en spring later nog eens binnen.

SHOOT
Onze opnames bestaan uit videocoaching door Thibault en Videografie door Lou.
Thibault speelt in op video-content. Komt de inhoudelijke boodschap duidelijk genoeg over? Lou verzorgt de opnametechniek en non-verbale communicatie tijdens de shoot. 
Montage van beeld, licht, geluid, ondertitels en typografie wordt achter de schermen verwerkt. Ons streven is om de video(s) de week na opname op te leveren.

Go Viral
Het opleveren van de video(s) gebeurt via Google Drive en is met een simpele klik downloadbaar.
Het resultaat is een gestileerde, duidelijke video voorzien met ondertitels en typografie die breed  inzetbaar is op alle sociale media kanalen, websites of nieuwsbrieven.

video portret studio gent

Waarom VideoMe-Team?

Al meer dan 10 jaar internet-media ervaring!
Lou heeft een achtergrond als leraar en meester in de audiovisuele vorming en weet hoe je concrete informatie via video moet overbrengen aan je leerlingen of volgers via duidelijke instructies.

If you can’t explain it to a six year old, you don’t understand it yourself. – A. Einstein

Alsook ontbreekt haar niet de kennis en ervaring om gestilleerde video(s) te maken, in projecten mee te stappen en authenticiteit op beeld te pakken. (Lees ook blog: interview met videograaf)

Thibault heeft een pak ervaring als (UX-) grafisch designer en is een gedreven facilitator bij de start van ondernemers naar de online aanwezigheid van hun bedrijf. Hij weet als geen ander hoe je het best je product of kennis in de markt moet zetten door de juiste vragen te stellen en probleemoplossend (mee) te denken.

Open van maandag tot vrijdag van 10u – 16u.
Video-date en opnames enkel op afspraak via mail.

Wil je video(s) maken?

Zend ons een mailtje!

Bericht verzonden

Hou je mailbox in de gaten
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

sluit