Videodiensten / Instructie Video


Instructie Video

#LearnFromMe

Doeltreffende educatieve videos worden gedreven door emotie en ondersteund door feiten. Zonder emotie zijn ze flauw en saai. Zonder voldoende feitelijke ondersteuning zijn ze niet effectief.

Als videomaker moet je een evenwicht vinden tussen het houden van je ogen op het scherm en je hersens op de inhoud die je deelt. Only for pros dus! 😉

Een Crash Course is een korte instructieperiode waarin veel over een onderwerp wordt geleerd.

Verhoog de retentie van jouw boodschap

Onze hersenen verwerken 60.000 keer sneller visuele informatie en het gebruik van geluid en visuele signalen verhoogt het genot en de retentie!

Dus ja, je mag zeggen dat video het vasthouden en doorspelen van kennis enorm gunstig is.

Video plaatst ons in de ruimte waar het gebeurt, waardoor het bijzonder effectief is in het onderwijs, omdat het context creëert en leerlingen in staat stelt tot actief deelnemen.

Durf in te diepen, maar maak het luchtig.

Infographics zijn een geweldige manier om een ​​beetje leven en plezier toe te voegen aan moeilijke en soms droge onderwerpen en om interesse te wekken door relevante, real-life voorbeelden met de kijkers te delen. Het delen van echte verhalen op een leuke manier is een stuk effectiever dan het steeds opnieuw herhalen van dezelfde historische datum.

Wees niet bang voor een beetje creativiteit.

Neem het maken van videos niet te serieus. Injecteer een beetje humor en wees niet bang om een ​​beetje persoonlijkheid te laten zien.

Edutainment-videos oftewel informatieve videos verhogen zowel de retentie op korte als op lange termijn, dus veel plezier ermee!

#LearnFromMe

educatief / serie

400,- (excl. BTW)

(45” – 1’20”)

+ thumbnail
+ ondertitels
+ pro logo-animatie
+ Typografie-animatie
+ branding videoserie

Korting vanaf 3 videos

veel te vertellen videoserie video maken

Wil je video(s) maken?

Zend ons een mailtje!

Bericht verzonden

Hou je mailbox in de gaten
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

sluit