Archief cases – VideoMe https://videome.be Video marketing Tue, 27 Jul 2021 14:02:10 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.6 https://videome.be/wp-content/uploads/2020/06/cropped-Artboard-32x32.png Archief cases – VideoMe https://videome.be 32 32 PAARL https://videome.be/work/paarl/ Wed, 17 Jun 2020 14:15:01 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=9061

Paarl

Visual voor in de etalage en social media stories

Paarl zijn traditionele unieke stukken met vrouwelijk vakmanschap. Leren handtassen op maat gemaakt en naar eigen smaak samengesteld.

  • Doelstelling: Behind the scenes, storytelling ambacht
  • Maakproces van leerambachten visualiseren.
  • Visual voor in de etalage
  •  2 korte stories om op social media te gebruiken.

visual paarl boutique

Behind the scenes

]]>
Klaas Mensaert https://videome.be/work/klaas-mensaert/ Tue, 26 May 2020 11:32:08 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=8782

Klaas Mensaert

Video marketing voor schrijvers.

Klaas heeft een achtergrond in de bio-informatica, is voormalig lid van de Belgische Piratenpartij en heeft een boek geschreven over democratie. Deze duurzame denker heeft het in zijn boek over decentralisatie, polarisatie en de vrije markt.

klaas mensaert

Videopodacast met Klaas Mensaert
Schrijver van The flaws that kill our democracy

klaas mensaert boek

Behind the scenes

]]>
12 steps to farming https://videome.be/work/12stepstofarming/ Thu, 21 May 2020 08:45:36 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=8736
12 steps to urban and vertical farming team

12 steps to farming

Videoserie met urban & vertical farmers

12 Steps to urban farming logo

The 12 steps video series

The 12 steps to become an urban or vertical farmer is een inspirerende, leerzame en vermakelijke video serie. Dit zijn tientallen verdiepende interviews met succesvolle pioniers in de stedelijke en verticale landbouw sector van over de hele wereld.

Via 12 steps leer je veel over verschillende gewassen om te telen, diverse technologieën, marketing, bedrijfsstrategieën, financiën, beleid, architectuur en nog veel meer!

Ontdek 12 steps to farming

The 12 steps what?

Krijg toegang tot 12 steps to urban or vertical farming. Gedetailleerde interviews met pioniers, rondleidingen door succesvolle boerderijen en toegang tot de 12 steps to farming community. Dit alles zal je op weg helpen als een professional!

Je kunt betalen in euro’s, bitcoins, dollars of welke valuta je maar wilt -)

Koop 12 steps video series

Behind the scenes

]]>
Video book review https://videome.be/work/video-book-review/ Wed, 11 Mar 2020 13:32:53 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=8225
video podcast luister Video book review -Videoteam_BTS

Video book review

Videopodcast over boeken die het verschil maken.

Video book review met videohost Zjef Van Acker. Zjef leest en praat graag.

  • Doelstelling: Informeren inhoud boek
  • Stuur jouw zelfgeschreven exemplaar voor een review.
  • Videopodcast opgenomen in studio

VideoBookReview_logo_white

01 – The flaws that kill our democracy

Klaas Mensaert
Schrijver van The flaws that kill our democracy

Klaas heeft een achtergrond in de bio-informatica, is voormalig lid van de Belgische Piratenpartij en heeft een boek geschreven over democratie. Deze duurzame denker heeft het in zijn boek over decentralisatie, polarisatie en de vrije markt.

Ga naar Kwantum Sessions met Klaas
Ga naar de website van Klaas

Luister op Soundcloud

Behind the scenes

]]>
Zjef Van Acker https://videome.be/work/zjef-van-acker/ Tue, 25 Feb 2020 12:28:35 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=7979

Zjef Van Acker

Selfbranding via video om een duurzame community uit te bouwen.

Zjef Van Acker - Pad en Stoel

Zjef Van Acker, jouw videohost voor duurzaam ondernemen.

Zjef Van Acker weet als geen ander dat video het perfecte medium is om waardevolle kennis te verspreiden aan een zo ruim mogelijk publiek op een zeer toegankelijk manier. Zjef is pionier in het ondernemen met video in de landbouwsector.

Zo bracht hij in een vorig leven ’the 12 stept to urban and vertical farming’ uit. Een educatieve course met tal van interviews in verschillende urban en vertical farms over de wereld. Starte een eigen queeste om de landbouw sector en politiek duurzamer te maken in blog vorm, aanvullend met video, en is mede oprichter van vele Gentse landbouw initiatieven.

Zjef is jouw to-go host om duurzaamheid in landbouw en politiek toehankelijker en sexyer te maken via video.

Interview met Zjef Van Acker

In gesprek met Zjef Van Acker
Business Developer

Zjef heeft een lange persoonlijke weg afgelegd om tot zijn essay ‘Fundation Nation‘ te komen, een zoektocht waar hij zich zoveel mogelijk heeft proberen bijscholen on the field en met zijn neus tussen de boeken. Het gesprek gaat over ‘wat is The Fundation Nation?’.

Lees meer over ‘Zjef and the quest to build a Vertical Farm’

Bekijk meerdere video formats

VideoFungi
Ken je paddenstoel via deze crash courses

Bekijk de case ‘VideoFungi’

Pad en stoel
Videobranding voor paddenstoel boerderij in de stad

Bekijk de case ‘Pad en stoel’

Video book review
Videopodcast over interessante boeken die het verschil maken.

Bekijk de case ‘Video book review’

]]>
Activities in Boboland https://videome.be/work/activities-in-boboland/ Thu, 20 Feb 2020 13:12:53 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=7942

Activities in Boboland

Een creatieve videocampagne ism Boboland.

Via het figuurtje Bobo ga je op ontdekking in Boboland. Hij deelt zijn wijsheid met een humoristische blik om om te gaan met de dagelijkse sleur van het leven.

Bobo en VideoMe sloegen de handen in elkaar om een creatieve campagne te bedenken waarin we de kijkers bewust willen maken om creatiever te zijn in het dagelijks leven… en dit op een eenvoudige manier. Door te tonen hoe gemakkelijk het soms wel kan zijn om iets te maken, maar je moet het wel doen natuurlijk.

Bekijk de video

Videocampagne CONSUME LESS CREATE MORE

De boodschap “consume less create more” is een bewuste keuze om even still te staan met hoe we omgaan met consumptie in het drukke en veeleisende 2020. We hopen op deze manier mensen bewuster te maken over hoe ze op een duurzamere manier in het leven kunnen staan, door minder te consumeren en meer zelf te creëren.

Deze video werd verspreid via beide channels en had een groot organisch bereik. Daarna werd de video via facebook 2 dagen geadverteerd waardoor het bereik verdubbelde.

]]>
MSA – Military Sport Academy https://videome.be/work/msa/ Mon, 09 Dec 2019 15:25:20 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=7087

MSA – Military Sport Academy

MSA bedankt zijn leden in een videoboodschap

Kwinten en Geoff, ex-para’s en oprichters van MSA staan tot uw dienst. MSA is de sportschool die jouw blessure preventief leert trainen.

  • Doelstelling: Leden bedanken voor hun inzet, community building
  • Video-opname in studio
  • Snel ingeblikt en gepost op MSA socials.

Behind the scenes

]]>
Afrikimono https://videome.be/work/afrikimono/ Wed, 06 Nov 2019 16:38:56 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=6648

Afrikimono

Brand awareness video voor de lancering van Afrikimono

Afrikimono: Kimonos for free spirits VideoMe

Campagne met als doelstelling om awareness te creëren op social media.

De kleurrijke Afrikimono is een handgemaakte kimono uit Zuid-Afrika. Deze typische Afrikaanse stoffen worden gebaad in bijenwas en versneden tot kimono’s in verschillende stijlen en lengtes. Elke kimono is een uniek stuk en wordt handgemaakt door Ingi Deutschländer in Kaapstad, Zuid-Afrika.

De video werd in onze Gentse studio gemaakt en gepost op alle VideoMe en Afrikimono social media kanalen.

Bekijk de Campagne

Brand awareness video voor Afrikimono in Zuid-Afrika.

Afrikimono: Kimonos for free spirits
#GetInYourFlow

 De branding video Afrikimono: kimonos for free spirits creëerde een next level aan online zichtbaarheid voor de Afrikimono.

]]>
Super-Human https://videome.be/work/super-human/ https://videome.be/work/super-human/#respond Fri, 27 Sep 2019 10:13:40 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=5044

Super-Human

Introduceer nieuwe gezichten in een interview video

Boris en Katrijn zien Paleo ruimer en brengen nieuwe inzichten in voedingsleer aan. Inzichten in hoe we de mensen “beter” kunnen maken via voeding en beweging.

Elke Gunst, het gezicht achter Paleo.be geeft de fakkel door aan Boris Orlando en Katrijn Zaman. Samen kwamen ze langs in de studio voor een intiem ‘overname’ interview.

InterviewVideo

Trailer Instagram 46 sec.

Teaser Instagram Stories 19 sec.

Videopodcast

In gesprek met Boris Orlando
Boris is gezondheidscoach bij Super-Human.

In’t verleden runde hij het eerste paleo restaurant SAUVAGE in Berlijn en heeft toen ook een boek Das paleo prinzip uitgebracht. In deze videopodcast kom je meer te weten over paleo, keto, intermediate fasting en het carnivoor dieet.

Ga naar Kwantum Sessions

]]>
https://videome.be/work/super-human/feed/ 0
Bauke Meersman Music https://videome.be/work/bauke-meersman-music/ Fri, 17 May 2019 10:28:13 +0000 https://videome.be/?post_type=portfolio&p=3632

Bauke Meersman Music

Teaser video ter aankondiging van optreden

Dit is Bauke Meersman Music. Geen onbekend gezicht in de straat of je kent hem van jamsessies met Den Hoed. Bauke speelt minimal op sax of klarinet. Hij doet dit door circulair te ademen.

  • Doelstelling: Aankondiging van Baukes optredens
  • Bauke kwam langs in de studio, speelde een nummer
  • Nadien werd er frame per frame een lijntekening aangebracht in verschillende kleuren.
    Animatie & typografie: Joachim Ballaux

Behind the scenes

]]>