Cases

brok studio product video

Brok

Brok is natuurlijk hondenvoer met een hoog vleesgehalte. Let op: Deze knapperige, gezonde brokjes zorgen voor vrolijke en gelukkige honden.

VideoMe Studio Kwantum Sessions Gent

Kwantum Sessions

In Kwantum Sessions snijden we topics aan over duurzaam leven en werken in een stad. VideoMe gaat in gesprek met Gentse ondernemers.

video podcast luister Video book review -Videoteam_BTS

Video book review

Video book review met videohost Zjef Van Acker. Zjef leest en praat graag. Stuur hem jouw zelfgeschreven exemplaar voor een review.

klaas mensaert boek

Klaas Mensaert

Klaas Mensaert heeft een achtergrond in de bio-informatica, is schrijver en denker over partijsystemen. Ontdek zijn visie over democratie.

VZW taks invullen op Biztax Faab instructie video tutorial faab sankaa videome video content boost je onderneming

Sankaa

Theo van Sankaa helpt je met het invullen van je VZW taks op Biztax. Instructie Video met stap voor stap uitleg in het Nederlands, Engels en Frans.

Interview video - VideoMe

Too Good To Go

Jonas Malisse is gedreven en wilt zoveel mogelijk voedsel redden van de vuilnisbelt. Die strijd begon hij met de applicatie Too Good To Go.

ContentU

Een duurzame onderneming kan wel een vaderfiguur als Frederik gebruiken. Hij bewaakt jouw online aanwezigheid en brengt je kennis bij. Heb je altijd over digitale groei marketing willen leren? Ontdek het met Frederik.

HelloMe_Bauke Speelt Minimal

Bauke Meersman Music

Dit is Bauke Meersman Music. Bauke speelt minimal op sax of klarinet. Hij doet dit door circulair te ademen. Welbekend van jamsessies met Den Hoed.

tiemie Studentenjob met impact

tiemie

Andy Vlaeminck bouwt aan een community van studenten. tiemie leidt, begeleidt en ondersteunt hen in hun zoektocht naar een job met impact.

Videoboodschap laten maken

Vanier.GENT

Vanier is een coöperatief platform & online marktplaats die het mogelijk maakt voor horeca of handelaars om lokale voeding rechtstreeks bij de boer aan te kopen. Met de steun van Stad Gent.

super human paleo interview video

Super-Human

Boris Orlando en Katrijn Zaman zien Paleo ruimer en brengen nieuwe inzichten in voedingsleer aan. Inzichten in hoe we de mensen “beter” kunnen maken via voeding en beweging.

MSA bedankt zijn leden in een videoboodschap - military sport academy

MSA – Military Sport Academy

Kwinten en Geoff, ex-para's en oprichters van MSA staan tot uw dienst. Hier kan je terecht voor begeleiding in kleine groepen en op jouw eigen tempo.

pad en stoel the future is fungi video branding marketing strategie advertising website social mediapad en stoel the future is fungi

Pad en Stoel

Pad en Stoel zijn pioniers in het kweken van paddenstoelen in de stad (Gent en Antwerpen). Lokale paddenstoelen met een twee-wekelijks abonnementen-systeem.

videotraject op maat

VideoBattle

Een campagne van VideoMe en onderzoek naar hoe je op sociale media een genuanceerde en kritische boodschap brengt.

Instructie video word een betere spreker

Winston Analytics

Deze korte instructie videos helpen je om een betere spreker te worden. Thomas Vervaet, bekend van Toastmasters Gent, TEDxGhent en Winston Analytics.

GroeiNEST-Pacha

Groei Nest

Groei NEST zijn organisaties die samenkomen om zich te buigen over dé belangrijke vraag: Hoe kunnen we gezond, duurzaam en lokaal voedsel toegankelijker maken voor iedereen?

Hemptees

Hemptees

Hemptees is een slow fashion webshop gespecialiseerd in basic essentials gemaakt van 100% hennep. Made-to-order uit Gent.

Pascaline VideoMe

Pascaline Louwagie

Pascaline helpt ondernemers en medewerkers verbinding te maken tijdens een teambuilding workshop.